Scandinavian Cup 12-13/6 2010 Bosön

Alustavat tulokset ruotsin IOM Scandinavian Cup kilpailusta

http://www.srss.se/Dokument_2010/Kappseglingsresultat_2010/SC_Boson_slutresultat_prel.htm

One Comment

 • Olle Martonen says:

  Terveisiä Ruotsista
  Ilmoittivat tulevansa mieslukuisasti PM:iin. Meikäläisen kisa tyssäsi jo rantatöyräälle: elektroniikka ei millään suostunut pelaamaan (sensijaan Gotland Runt fillarilla onnistui hyvin). Ei siinä toimettomana kuitenkaan tarvinnut olla kilpailujärjestäjän ja tuomarin tehtäviin kelpasi hyvin.
  Muutama havainto: Kilpailut olivat erittäin siistejä ja jos joku kärsi vääryyttä niin vastapuoli teki kierroksen ilman mukinaa. Edellä mainitusta syystä ehkä kilpailusääntöjen mukainen protestimenettely (40 protesterar mot 51) oli heille jonkinverran vieras tapa. Merkkeihin ei saanut koskettaa ja niillä sai hyvin tilaa vaikka tuulta oli molempina päivinä 2-rikin verran.
  Lidingön Bosö on ruotsalaisten RC-purjehtijoiden uusi paikka. Vaja on jo käytössä ja uusi tuhtimpi T-laituri on tulossa.
  T. Olle

Leave a Reply