IOM Nordic Championships 2016 Results

English below.

IOM luokan PM-kisat ajettiin Espoon Kivenlahdessa 3.-4.9.2016. Voisi sanoa että vihdoin saimme järjestettyä kisat Suomessa ja järjestelyt onnistuivatkin erittäin hyvin, mistä isot kiitokset Eerolle, Erikille ja Jormalle.

Keliolosuhteet vaihtelivat viikonlopun aikana aurinkoisesta kevyestä tuulesta kovaan sateeseen ja 1 rikin kovaan tuuleen. Kilpailu oli varsin siistiä ja rehtiä, ja kärkikuskit erottuivat melko nopeasti joukosta. Erityisesti Ruotsissa, mutta myös muualla Pohjoismaissa IOM luokan aktiviteetti on korkealla tasolla ja kalustoa uusitaan tiheään, tästä osoituksena se, että allekirjoittaneen 7v vanha Mad Max oli käytännössä museotavaraa ja sen valitettavasti huomasi monessa kohdassa myös vauhdissa… Onneksi Suomeen saatiin sentään yksi erävoitto! Onnittelut Sörenille, Claesille ja Yngvelle palkintopallisijoituksista.

 

IOM Nordic Championships 2016 were sailed at Kivenlahti Espoo 3.-4. of September. We had all sorts of weather conditions from sunny and light wind to heavy rain and top no 1 rig wind. Luckily enough the wind direction was quite stable throughout the weekend.

Race organization did a great job at the peer and in race office. Big thanks to Eero, Erik and Jorma! Racing was very tough but fair! It was great to see world class sailing and new boats with amazing performance! Congratulations to Sören, Claes and Yngve for podium positions!

IOM NC 2016

Leave a Reply